Opleidingen

Onze opleidingen typeren zich als volgt:
- Ze gaan over thema’s die Annick zelf ook doorleefd heeft en zodoende ervaring en inzicht heeft opgebouwd en/of voor gecertifieerd is.
- Ze bevatten zowel theoretische modellen als praktische handvaten.
- Ze zijn opgesteld om de kennis niet alleen aan te reiken, maar er ook over te reflecteren zodat de kennis kan vertaald worden naar de eigen werkomgeving of situatie.

Voor dit laatste is er ook altijd een optie tot het toevoegen van één of meerdere individuele coachsessies om de klant te ondersteunen bij het toepassen van de training in de eigen situatie.

Ontdek alle opleidingen
Over

Open opleidingen zijn opleidingen die open zijn voor éénder wie zich wil inschrijven. Deze worden door Astrana of een opleidingspartner georganiseerd.

De inhoud ligt vooraf vast.

Thema's:

Authentiek en duurzaam leidinggeven

Hoe omgaan met mensen die op jouw zenuwen werken?

Omgaan met weerstand bij verandering

Communiceren en motiveren

Stress management

Persoonlijk meesterschap

Perfectionisme

Veerkracht

...

over

Dit zijn opleidingen die op vraag van een klant georganiseerd worden.

De inhoud kan op maat van de klant gecreëerd en/of aangepast worden.  De deelnemers komen uit de organisatie van de klant.

Dit type opleidingen staan niet open voor buitenstaanders.

Thema's:

Op aanvraag

Zij gingen je al voor:

TESTIMONIAL
Nena De Nys - Bakkerij De Boey

De reacties waren onverdeeld positief ! De sfeer zat goed en dat was de bedoeling, hé. Ik denk dat er ook meer respect is voor elkaar, ze zien in dat iedereen het goed voorheeft met de bakkerij en met elkaar. Ik ben zelf ook heel tevreden, bedankt nog !

TESTIMONIAL
Dirk Robaey - Tankservice

Ik ben sinds 8 jaar lid van Gulden Sporen BNI-chapter. Daar kun je voor een groep van ondernemers 1 min publiciteit maken voor je zaak. Spreken voor zo’n groep was niet evident voor mij. Ik was steeds zenuwachtig.  Na een paar goede gesprekken met Annick ging dat een stuk beter. Hoe Annick het doet weet ik nog steeds niet, maar ik kan het iedereen verzekeren, HET WERKT!

TESTIMONIAL
Cathérine Vermote - BNI West-Vlaanderen

Een rode lijn in mijn boottocht: ik wil geen negatieve energie meer creëren bij mezelf, door prikkels van anderen. Maar hoe?
Een zin helpt mij daar heel goed bij: geweldloos feedback geven of kordater (en dat is heel belangrijk, niet uitstellen) paal en perk stellen.
Een aanrader voor iedereen!!

Neem contact met ons op

Contacteer ons

Maak kennis met jouw coach

Annick is een ervaren coach en trainer die zich richt op het ontwikkelen van individuele professionals en teams. Met haar achtergrond als ingenieur en voormalig internationaal manager heeft ze een unieke set vaardigheden en expertise ontwikkeld die haar in staat stelt om complexe uitdagingen aan te pakken en praktische oplossingen te bieden.

Lees meer over Annick
Annick Defoort - CEO Astrana