Coaching

Coaching is een proces van co-creatie dat vertrekt vanuit evenwaardigheid tussen coach en klant.  In de samenwerking behoudt de klant de regie over zijn of haar vraagstuk en eigen ontwikkeling, terwijl de coach fungeert als een professionele reisgenoot met een schat aan kennis en technieken die kunnen ingezet worden om de groei en ontwikkeling van de klant te faciliteren.

Bij coaching gaat het vooral om het faciliteren van persoonlijke of teamontwikkeling, het ontdekken van innerlijke kracht en het begeleiden van individuen en organisaties. Coaching richt zich op het vergroten van zelfkennis, het aanboren van potentieel en het bevorderen van positieve verandering.

Ontdek alle coaching formules
over

Individuele coaching, onder begeleiding van ervaren professionele coach Annick, biedt de mogelijkheid om bepaalde professionele vraagstukken begeleid uit te zoeken. Een effectieve manier om op professionele manier beluisterd, gespiegeld, bevraagd en uitgedaagd te worden.  Op die manier komen we tot inzichten, antwoorden en acties.

Alles op maat van de klant en in lijn met zijn/haar individuele coachvraag. We focussen ons op individuele ontwikkeling en richten ons op de uitdagingen die de klant ervaart en aanbrengt.

Thema's:

Loopbaancoaching

Stresscoaching

Coaching voor perfectionisme

Coaching voor leidinggevenden

Star coaching

over

Teamcoaching, onder begeleiding van ervaren teamcoach Annick, is een krachtige aanpak om de effectiviteit en samenwerking binnen een team te verbeteren. Het gaat verder dan individuele ontwikkeling en richt zich specifiek op het optimaliseren van de dynamiek, communicatie en prestaties van het team als geheel.

Het team krijgt de gelegenheid om gezamenlijk doelen te stellen, obstakels te identificeren en samen te werken aan oplossingen. Annick faciliteert constructieve gesprekken en activiteiten om de teamleden te helpen beter met elkaar te communiceren, vertrouwen op te bouwen en hun individuele talenten en vaardigheden optimaal in te zetten.

Thema's:

Samen werken

Conflicten oplossen

Zelfsturendheid

Belbin Teamrollen

Veranderingsbegeleiding

Waarden ontdekken en formaliseren

Zij gingen je al voor:

TESTIMONIAL
Nena De Nys - Bakkerij De Boey

De reacties waren onverdeeld positief ! De sfeer zat goed en dat was de bedoeling, hé. Ik denk dat er ook meer respect is voor elkaar, ze zien in dat iedereen het goed voorheeft met de bakkerij en met elkaar. Ik ben zelf ook heel tevreden, bedankt nog !

TESTIMONIAL
Dirk Robaey - Tankservice

Ik ben sinds 8 jaar lid van Gulden Sporen BNI-chapter. Daar kun je voor een groep van ondernemers 1 min publiciteit maken voor je zaak. Spreken voor zo’n groep was niet evident voor mij. Ik was steeds zenuwachtig.  Na een paar goede gesprekken met Annick ging dat een stuk beter. Hoe Annick het doet weet ik nog steeds niet, maar ik kan het iedereen verzekeren, HET WERKT!

TESTIMONIAL
Cathérine Vermote - BNI West-Vlaanderen

Een rode lijn in mijn boottocht: ik wil geen negatieve energie meer creëren bij mezelf, door prikkels van anderen. Maar hoe?
Een zin helpt mij daar heel goed bij: geweldloos feedback geven of kordater (en dat is heel belangrijk, niet uitstellen) paal en perk stellen.
Een aanrader voor iedereen!!

Neem contact met ons op

Contacteer ons

Maak kennis met jouw coach

Annick is een ervaren coach en trainer die zich richt op het ontwikkelen van individuele professionals en teams. Met haar achtergrond als ingenieur en voormalig internationaal manager heeft ze een unieke set vaardigheden en expertise ontwikkeld die haar in staat stelt om complexe uitdagingen aan te pakken en praktische oplossingen te bieden.

Voor het eerst een coach onder de arm?  De zachte persoonlijkheid en oprechte eigenheid van Annick brengt veiligheid om jouw vraag of uitdaging op tafel te leggen, haar doordachtheid en professionaliteit gidsen jou vakkundig door het proces.  Benieuwd om haar te leren kennen?  Boek een gratis intake gesprek

Lees meer over Annick
Annick Defoort - CEO Astrana