Bootcoaching

Heb je als zaakvoerder of als leidinggevende nood aan er even tussenuit zijn en wil je graag alles uit dat moment halen zonder dat je de wereld rond moet?
Wil je je team de mogelijkheid geven om op een unieke manier professioneel begeleid er even tussenuit te zijn en veel rijker terug te keren?

Een moment van SelfCare, maar ook SelfDiscovery en SelfDevelopment?  We hebben het antwoord voor jou: we nemen je graag mee individueel of in kleine groep op het water samen met de coach en de schipper.

Ontdek onze bootcoaching

Wat is bootcoaching?

Welkom bij Bootcoaching

Bootcoaching, een unieke vorm van teamcoaching waarbij je met een klein team midden in de natuur op het water werkt aan persoonlijke groei en effectieve samenwerking.  Stel je voor: een rustige omgeving, omringd door kabbelend water en weelderige natuur. Hier, weg van de dagelijkse drukte, biedt bootcoaching een inspirerende setting waarin je je kunt openstellen voor nieuwe inzichten en ervaringen.

Bij bootcoaching draait alles om jouw ontwikkeling en de kracht van samenwerking. Of het nu gaat om een specifiek thema dat je hebt aangevraagd of een thema dat we samen verkennen, we gaan aan de slag met selfmastery of samenwerking.

Astrana - bootcoaching

Coaching op het water

Met het kleine team aan boord hebben we alle ruimte om diepgaande gesprekken te voeren, reflectieve oefeningen te doen en uitdagende opdrachten aan te gaan. Het ritme van het water en de schoonheid van de omgeving creëren een sfeer van rust, focus en inspiratie. 

Als ervaren bootcoach begeleid ik jullie bij het verkennen van persoonlijke groei, het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het vergroten van jullie vermogen om effectief samen te werken. Samen zullen we obstakels overwinnen, nieuwe vaardigheden ontdekken en patronen doorbreken die jullie groei belemmeren.

Astrana - bootcoaching

Traject

Bootcoaching is meer dan alleen een coachingssessie; het is een avontuurlijke reis die jullie team versterkt en transformeert. Door de kracht van de natuur te omarmen en de uitdagingen op het water aan te gaan, ontstaat er een dieper begrip, vertrouwen en synergie binnen het team. 

Of het nu gaat om het bereiken van persoonlijke doelen, het versterken van samenwerking of het vergroten van jullie impact, bootcoaching biedt een unieke en effectieve manier om jullie team naar nieuwe hoogten te brengen. 

Stap aan boord en laat je inspireren door de kracht van bootcoaching op het water, waar selfmastery en samenwerking samenkomen voor een buitengewone groeiervaring.

Astrana - bootcoaching
Zij stapten reeds aan boord