Consultancy

Consultancy is iets helemaal anders dan coaching en training.  In consultancy gaat het eerder om het ter beschikking stellen van Annicks expertise voor jouw organisatie of bedrijf.

Gezien de uitgebreide professionele achtergrond als voormalig internationaal technologie manager, de vele opleidingen en de talloze trajecten vanuit Astrana, bouwde Annick heel wat inzicht en ervaring op rond diverse problematieken in organisaties.  Dit betreft vooral: organisatieontwikkeling, omgaan met medewerkers, omgaan met conflicten, operationele of software processen.

Contacteer Astrana
over

Een adviesraad biedt waardevolle voordelen voor kmo's. Het is een extern adviesorgaan bestaande uit ervaren en deskundige professionals die fungeren als vertrouwde adviseurs voor het management en de eigenaar. De adviesraad brengt frisse perspectieven, objectieve inzichten en strategische expertise met zich mee, waardoor de kmo kan profiteren van externe kennis en ervaring. Met de adviesraad aan boord krijgt de kmo toegang tot waardevolle netwerken, nieuwe ideeën, strategische besluitvorming en groeikansen. Het helpt de kmo om uitdagingen aan te pakken, doelgerichte beslissingen te nemen en de algehele bedrijfsprestaties te verbeteren.

Met een adviesraad wordt de kmo ondersteund bij het ontwikkelen van een sterke langetermijnvisie, het identificeren van groeimogelijkheden en het implementeren van effectieve bedrijfsstrategieën.

Wil je graag een adviesraad opstarten of wil je jouw adviesraad uitbreiden met Annicks expertise? Annick stelt haar expertise graag ook op deze manier ter beschikking voor West-vlaamse kmo’s in diverse sectoren.

over

Op vraag van klanten ontstond ook de mogelijkheid om langlopende ondersteuning op te nemen in organisaties.  Dit kan op verschillende manieren vorm krijgen - in functie van de nood van de klant.

Het voordeel van deze formule is dat Annick kennis opbouwt mbt jouw organisatiecultuur, jullie prioriteiten en doelstellingen, jullie leidinggevenden en medewerkers.  Op die manier kan ze gericht te werk, als externe, maar met diepgaande interne kennis, zodat ze alle acties en interacties, alle subtrajecten in het grotere geheel passen.  Op die manier worden geen onderhuidse tegenstrijdigheden gecreëerd en kan gekeken worden hoe we met zijn allen -vanuit win-win - samen aan dezelfde weg bouwen.

Voordelen:

Vaste teamcoach voor één of meerdere teams

Brug tussen teams en management

Begeleidende coach tijdens veranderingstrajecten

Externe teamhouvast tijdens de evolutie naar zelfsturendheid

Organisatiecoach

Zij gingen je al voor:

TESTIMONIAL
Nena De Nys - Bakkerij De Boey

De reacties waren onverdeeld positief ! De sfeer zat goed en dat was de bedoeling, hé. Ik denk dat er ook meer respect is voor elkaar, ze zien in dat iedereen het goed voorheeft met de bakkerij en met elkaar. Ik ben zelf ook heel tevreden, bedankt nog !

TESTIMONIAL
Dirk Robaey - Tankservice

Ik ben sinds 8 jaar lid van Gulden Sporen BNI-chapter. Daar kun je voor een groep van ondernemers 1 min publiciteit maken voor je zaak. Spreken voor zo’n groep was niet evident voor mij. Ik was steeds zenuwachtig.  Na een paar goede gesprekken met Annick ging dat een stuk beter. Hoe Annick het doet weet ik nog steeds niet, maar ik kan het iedereen verzekeren, HET WERKT!

TESTIMONIAL
Cathérine Vermote - BNI West-Vlaanderen

Een rode lijn in mijn boottocht: ik wil geen negatieve energie meer creëren bij mezelf, door prikkels van anderen. Maar hoe?
Een zin helpt mij daar heel goed bij: geweldloos feedback geven of kordater (en dat is heel belangrijk, niet uitstellen) paal en perk stellen.
Een aanrader voor iedereen!!

Neem contact met ons op

Contacteer ons

Maak kennis met jouw coach

Annick is een ervaren coach en trainer die zich richt op het ontwikkelen van individuele professionals en teams. Met haar achtergrond als ingenieur en voormalig internationaal manager heeft ze een unieke set vaardigheden en expertise ontwikkeld die haar in staat stelt om complexe uitdagingen aan te pakken en praktische oplossingen te bieden.

Lees meer over Annick
Annick Defoort - CEO Astrana