BNI is gestoeld op het principe “Geven loont”. BNI biedt elk lid de mogelijkheid om ideeën, contacten en netwerken te delen. Dat levert vele voordelen met als belangrijkste voordeel, zakelijke aanbevelingen. Annick Defoort van Astrana is lid van BNI chapter Gulden Sporen te Kortrijk.

ETION-leden zijn ondernemers, ondernemende mensen en beslissingsnemers die geloven in de mens en authentiek leiderschap. Ze hanteren waarden als kompas bij het maken van de keuzes waarmee iedere onderneming dagelijks wordt geconfronteerd. De leden streven duurzaam succes na en vinden bij ETION een forum van gelijkgestemden.

Bij opstart stapte Astrana in het bryo-project. Bright Young Enterpreneurs is vooral een ervarings- en getuigenisgerichte veilige omgeving voor jonge ondernemers of ondernemers-in-spé. Vele ambassadeur-ondernemers komen er hun ondernemersverhaal delen en laten de bryo-leden lessen trekken uit hun afgelegde parcours.

Astrana maakt deel uit van het grote en actieve VOKA netwerkverband van ondernemers. Kruisbestuiving en onderlinge interactie is er één van de basisingrediënten, samen met het ruime aanbod aan opleidingen, seminaries en events.

VAC astrana

Als professionele coach is Annick lid van de Vlaamse beroepsfederatie voor coaches. Annick nam verschillende malen deel aan het CoachCafé in Brussel en Antwerpen, een maandelijkse ervaringsuitwisselingsproject tussen coaches. Ze nam ook het woord tijdens de eerste dag van de Coach in België op november 2010.

Thema’s :

– coachen als onderdeel van veranderingsmanagement;

– BottomUpEvolve : onze aanpak om gedragen en blijvende veranderingen te initiëren.

Links