Coachtraject in de kijker: Bootcoaching

Heb je als zaakvoerder of als leidinggevende nood aan er even tussenuit zijn en wil je graag alles uit dat moment halen zonder dat je de wereld rond moet?
Wil je je team de mogelijkheid geven om op een unieke manier professioneel begeleid er even tussenuit te zijn en veel rijker terug te keren?

Een moment van SelfCare, maar ook SelfDiscovery en SelfDevelopment?  We hebben het antwoord voor jou:

We nemen je graag mee individueel of in kleine groep op het water samen met de coach en de schipper.

Stel je voor … we onze tijd nemen om met een kleine groep het water op te gaan.
Je hebt het gevoel weg te zijn van al je drukte en dagdagelijkse.

Rust, water en groen rondom ons.  Tijd om in reflectie te gaan en wat dieper op onszelf in te zoomen.  Met als doel: het verhogen van ieders persoonlijk meesterschap, zelfontdekking door onderling te delen en elkaar samen te begeleiden om tot meer inzicht te komen.  Vanuit deze inzichten ontdekken we ook technieken om tot meer kracht te komen op moeilijke momenten en minder snel uit je lood geslagen te worden of tot stress getriggerd te worden door je omgeving.
Als team vergroot je onderling begrip naar elkaar en kan je de verschillen nadien positief inzetten in plaats van als basis voor frustratie te ervaren.

 

Praktisch gezien: We voorzien 1 of meerdere sessies van 3 uur.  Groepen van 3 tot 10 personen kunnen in 1 traject meegenomen worden.  Is de groep groter, dan werken we in verschillende fases, waarin er tegelijkertijd een deel van het team op de boot gecoacht wordt, terwijl een ander deel begeleid actief is aan land.

Wil je graag meer informatie: neem rechtstreeks contact met Annick en plan een verkennend gesprek.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *